Ми смо први стоматолошки специјалистички центар у Републици Српској и нудимо услуге из свих области стоматологије.

Са 20 година искуства, уз рад и подршку од 5 доктора стоматологије и 7 стоматолошких техничара, у 5 ординација, код нас можете ријешити све своје стоматолошке проблеме.

Нудимо 3Д дијагностику, РВГ снимање зуба као и услуге из сљедећих области: орална хирургија, имплантологија, ортодонција, протетика, конзерватива, дјечија и превентивна стоматологија, пародонтологија и ласерска терапија, естетска стоматологија и радиологија.

Да бисмо све наведене услуге извршили квалитетно и учинили зубе да трају, нашем кадру омогућујемо стално усавршавање; наши љекари су специјалисте, или похађају специјалистичке студије. Својим лекарима омогућујемо редовно праћење семинара како бисмо били у току најновијих дешавања у свијету стоматологије, а за шта су нам гаранција наши задовољни пацијенти.

Саградили смо нови специјалистички центар, у улици Београдска 45, са потпуно новом , најсавременијом опремом у свим областима стоматологије. Слиједимо наше циљеве, а то су : .

  • да будемо лидери стоматологије у држави,
  • подигнемо ниво стоматолошких услуга у региону,
  • створимо установу бољу од њених појединаца,
  • послујемо на највишем степену стручне и друштвене одговорности

Код нас вас очекује пријатан амбијент. Трудимо се да одлазак зубару не буде трауматично искуство, него једно лијепо, угодно и здраво искуство, како за пацијенте, тако и за нас.

Поносни смо на чињеницу да су наши пацијенти, и то 14 000 њих, како из нашег региона тако и из свих дијелова Европе и то – Аустрије, Италије, Њемачке, Швајцарске, Шведске, Данске, Норвешке.

Радимо у двије смјене, па је наше радно вријеме од 08.00 до 20.00, а суботом од 08.00 до 12.00.

Брините о својим зубима!

Специјалистички центар Доктор Радојковић.

Наша адреса

Београдска 45,
78430 Прњавор, БИХ

Број телефона

Фиксни: 00387 51 655 555
Моб: 00387 66 277 466

Радно вријеме

Пон – Пет: 08:00 – 20:00
Субота: 08:00 – 12:00

Имејл

sc.radojkovic@gmail.com