Mi smo prvi stomatološki specijalistički centar u Republici Srpskoj i nudimo usluge iz svih oblasti stomatologije.

Sa 20 godina iskustva, uz rad i podršku od 5 doktora stomatologije i 7 stomatoloških tehničara, u 5 ordinacija, kod nas možete riješiti sve svoje stomatološke probleme.

Nudimo 3D dijagnostiku, RVG snimanje zuba kao i usluge iz sljedećih oblasti: oralna hirurgija, implantologija, ortodoncija, protetika, konzervativa, dječija i preventivna stomatologija, parodontologija i laserska terapija, estetska stomatologija i radiologija.

Da bismo sve navedene usluge izvršili kvalitetno i učinili zube da traju, našem kadru omogućujemo stalno usavršavanje; naši ljekari su specijaliste, ili pohađaju specijalističke studije. Svojim lekarima omogućujemo redovno praćenje seminara kako bismo bili u toku najnovijih dešavanja u svijetu stomatologije, a za šta su nam garancija naši zadovoljni pacijenti.

Sagradili smo novi  specijalistički centar, u ulici Beogradska 45, sa potpuno novom , najsavremenijom opremom u svim oblastima stomatologije.  Slijedimo naše ciljeve,  a to su :

  • da budemo lideri stomatologije u državi,
  • podignemo nivo stomatoloških usluga u regionu,
  • stvorimo ustanovu bolju od njenih pojedinaca,
  • poslujemo na najvišem stepenu stručne i društvene odgovornosti

Kod nas vas očekuje prijatan ambijent. Trudimo se da odlazak zubaru ne bude traumatično iskustvo, nego jedno lijepo, ugodno i zdravo iskustvo, kako za pacijente, tako i za nas. 

Ponosni smo na činjenicu da su naši pacijenti, i to 14 000 njih, kako iz našeg regiona tako i  iz svih dijelova Evrope i to – Austrije, Italije, Njemačke, Švajcarske, Švedske, Danske, Norveške.

Radimo u dvije smjene, pa je naše radno vrijeme od 08.00 do 20.00, a subotom od 08.00 do 12.00.

Brinite o svojim zubima!

Specijalistički centar Doktor Radojković.

Naša adresa

Beogradska 45,
78430 Prnjavor, BIH

Broj telefona

Fiksni: 00387 51 655 555
Mob: 00387 66 277 466

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 20:00
Subota: 08:00 – 12:00

Email

sc.radojkovic@gmail.com