12. maj

Diploma Dr Aleksandar Radojković

Tamara

Dr Aleksandar postigao sjajan uspjeh, završavajući magistarske studije “Upravljanje kvalitetom u zdravstvu” na prestižnom Ekonomskom fakultetu u Sarajevu!

U svakom kolektivu postoje ljudi koji svojim primjerom postaju uzor i inspiracija za sve nas. Naš doktor Aleksandar upravo je takva osoba, svjetionik koji pokazuje put i dokazuje da s predanošću, trudom i strašću mogućnosti nisu ograničene. Njegova predanost i postignuća služe kao najljepši podsjetnik da je inspiracija najbolji način da motivišemo i inspirišemo svoj tim.

Upravo je naš doktor Aleksandar postigao sjajan uspjeh, završavajući magistarske studije “Upravljanje kvalitetom u zdravstvu” na prestižnom Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. S temom rada “Faktori uspješnosti poslovanja u javnom i privatnom zdravstvu”, pod mentorstvom izuzetne dekanese prof. dr Jasmine Selimović, Aleksandar je pokazao ne samo svoju stručnost, već i duboku posvećenost svojoj oblasti.

Ovim putem želimo mu iskreno čestitati i zahvaliti na inspiraciji koju nam pruža. Neka njegov uspjeh bude podsjetnik svima nama da nikada ne prestajemo težiti višim ciljevima i da je ulaganje u sebe, kroz stalno učenje i razvoj, ključ za ostvarivanje snova. Aleksandre, hvala ti što si nas inspirisao i podsjetio na važnost kontinuiranog napretka!

Naša adresa

Beogradska 45,
78430 Prnjavor, BIH

Broj telefona

Fiksni: 00387 51 655 555
Mob: 00387 66 277 466

Radno vrijeme

Pon – Pet: 08:00 – 20:00
Subota: 08:00 – 12:00

Email

sc.radojkovic@gmail.com